Llegeixes o què?!

Aquest és un bloc on parlarem sobre lectures i llibres.

dimarts, d’octubre 10, 2006

Un respir...

Mentre encara estem paint la primera part de la crònica sobre l’Hay Festival, les de Llegeixes o què?! us volem informar que aquest proper cap de setmana es reinicia la programació del cicle “Poesia als Parcs”, una activitat coordinada pel poeta i amic Antoni Clapés (Llegeixes o què?!, a Ràdio Ciutat de Badalona, diumenge 29 de gener de 2006, Any del NO-Llibre i la NO-Lectura).

L’any 2005 –aquell que Llegeixes o què?! va contribuir a fer famós com a L’Any del Llibre i la Lectura–, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona va tenir la pensada d’organitzar lectures de poesia en indrets emblemàtics d’alguns dels parcs que gestiona. I com que les coses amb criteri i ben organitzades acostumen a tenir continuïtat, el cicle “Poesia als Parcs” es manté aquest any i ens proposa, per aquest mes d’octubre, les cites següents:

- Diumenge 15, a les 12 h, l'Espai natural de les Guilleries-Savassona acollirà els poetes Jesús Aumatell i Francesc Codina, amb “L’ignot” com a tema.
- Diumenge 22, també a les 12 h, al Parc del Montnegre i el Corredor, tindrà lloc una vetllada literària entorn al bosc, amb els poetes Jordi Julià i Esteve Plantada i la música de Pole Pole.

El tàndem de Llegeixes o què?! està especialment convidat... Us imagineu que ens hi trobem? Podríem compartir camins, paratges, bellesa, alzinars i pinedes, poetes, Natura, lectures plaents, fil invisible, poesia, complicitats...

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure i somriure...

La imatge, "Flor 19" de Y. Kozu