Llegeixes o què?!

Aquest és un bloc on parlarem sobre lectures i llibres.

dilluns, de setembre 04, 2006

Ens reconvertim!!!

Hem passat una temporada i mitja intentant fer-nos riques i famoses amb Llegeixes o què?!, el programa de llibres i lectures més esbojarrat de la radiodifusió mundial, i el resultat ha estat espectacular!!! Tant, que tot i que hem plegat de la ràdio, el cos ens demana continuar...

Continuar? Fent què? Us preguntareu... Són preguntes del tot lícites, però si ja ens coneixeu, sabeu que fins i tot per a nosaltres mateixes són difícils de respondre. Si no ens coneixeu, uhmmm, no perdeu de vista aquest bloc que promet bons moments per a la lectura (encara que sigui des del NO-criteri més absolut).

Així que comencem una nova aventura, centrada en aquest fantàstic bloc, on compartirem amb tothom que ho vulgui la nostra passió per llegir. Ja ho sabeu, si llegim algun llibre i després en tenim ganes, us ho escriurem aquí mateix... No descartem convidar a participar-hi –tot responent a alguna de les nostres entrevistes fetes com a NO-estudiants de C.C.– a algun personatge de “rabiosa actualitat” que llegeixi i que tingui ganes de parlar-nos de les seves lectures.

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure i somriure...

La foto, d'Eikoh Hosoe