Llegeixes o què?!

Aquest és un bloc on parlarem sobre lectures i llibres.

dimarts, de juliol 25, 2006

Libres recomanables (2), de vacances o no...

Com prova? Com va la calor? Sigueu on sigueu, heu de saber que aquest bloc es manté al peu del canó, amb informació puntual i fresca de les lectures d’estiu...

Recordeu, no es tracta dels millors llibres de la literatura universal, senzillament... Us parlem dels llibres que llegim... O no!

Tot i que encara no ha començat les vacances, l’Anna (la meitat més sincera de Llegeixes o què?!), està fent els seus intents: “...No puc amb el llibre de les biografies de dones! [Germanes de Shakespeare. 20 del XX, de Pilar Godayol, Eumo Editorial] El trobo molt mal escrit, fa que perdis el fil i t'acabin no interessant les vides d'aquestes dones!”

La SU (l’altra meitat de Llegeixes o què?!, que no és tan sincera però que sí està de vacances) està entre dues lectures, fetes sense gaire convicció però sí per motius ben diversos: l’un per “tapar forats”, perquè incomprensiblement no havia llegit cap llibre d’aquest autor cabdal de la literatura catalana [Cròniques de la veritat oculta, de Pere Calders, Edicions 62]; l’altra per “estar al dia”, encara que sigui una obra editada per primer cop l’any 1991! [El vuelo de los avestruces, de Boris Izaguirre, Alpha Decay].

Bé, com deia aquella... “Seguirem informant!”

Si voleu compartir les vostres lectures –o no– amb nosaltres, no dubteu en escriure’ns (a través d’aquest mateix bloc o a llegeixesoque@gmail.com).