Llegeixes o què?!

Aquest és un bloc on parlarem sobre lectures i llibres.

divendres, de setembre 08, 2006

Alternatives a “parlar de llibres que no hem acabat de llegir...”

Ei, les de Llegeixes o què?!, de nou, ens hem deixat caure per aquest bloc... I, com no podia ser d’altra manera, ho fem per rectificar (bé, millor dir-ne ampliar) la informació que vam penjar la setmana passada, aquella de la reconversió.

Què passa? Paciència que ara ho desenvolupem! Ens trobem que, com és habitual, no hem acabat de llegir cap llibre i, tot i tenint-ne mooooooooooooooltes ganes, no us el podem comentar...

O sigui que com sabem que això ens passarà força sovint (el nostre currículum a la radiodifusió mundial així ho confirma), optem per oferir-vos en aquest bloc algunes notícies que ens han interessat, relacionades amb els llibres i les lectures.

Ara, des del NO-criteri més absolut, eh! Llegeixes o què?! no pot perdre els seus orígens! Per començar...

WEB recomanable: Ens ha semblat molt interessant visitar la web de la Fundació Joan Brossa. No hem llegit gaires llibres de Brossa (sempre en la nostra línia), però la meitat més veterana de Llegeixes o què?! havia coincidit amb ell alguna vegada a la Filmoteca (quan estava a Travessera de Gràcia!!!). La web conté molta informació, està ben estructurada i dóna bona mostra de la força de Brossa com a poeta visual. No us la perdeu!

Secció relacionada amb la nostra colla d’amics i amigues que, sobretot a partir de la seva col·laboració amb Llegeixes o què?!, són “a la cresta de la ola”: Volem destacar que l’escriptor Jordi Puntí (Llegeixes o què?!, a Ràdio Ciutat de Badalona, diumenge 4 de juny de 2006, Any del NO-Llibre i la NO-Lectura) participarà en un seminari de traducció de novel·la curta a Malta, que se celebrarà de l’11 al 16 de setembre pròxims a Wardija. Impressionant, no? Sobretot per en Puntí, és clar...

I per avui és tot!

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure i somriure...

La imatge, "Contes" de Joan Brossa