Llegeixes o què?!

Aquest és un bloc on parlarem sobre lectures i llibres.

divendres, de juny 30, 2006

Algunes respostes...

Les de Llegeixes o què?! vam acomiadar-nos escrivint “particularment” a cadascun dels nostres convidats i a cadascuna de les nostres convidades de tots els temps... Buff, trenta cinc agraïments “personals i intransferibles”!!!

I bé, com són tan bons i tan bones (ens referim a aquestes persones que han suposat els únics minuts DE NIVELL de Llegeixes o què?!), algunes ens han contestat i ens han dit això:

Xiquetes,
Si al món hi hagués justícia, seríeu riques i famoses i totes les emissores de ràdio i televisió es barallarien per comptar amb els vostres serveis... Però, ja se sap, no n'hi acaba d'haver... De tota manera, de ben segur que n'heu tret profits personals (no perquè us facin falta, sinó perquè sou intel·ligents, sensibles i receptives).
Sigui com sigui, totes les gràcies a vosaltres! Endavant!


Montserrat Bacardí, lectora, professora de la UAB i amiga...

Moltes gràcies a vosaltres, per aportar el vostre gra de sorra al món dels llibres i la lectura. És una tasca difícil, i amb molta competència, però entre tots anem fent bons lectors.
Evidentment podeu comptar amb mi per propers programes, tant com a col·laboradora espontània, com amb l'aportació de novetats rebudes a la biblioteca, activitats, explicació d'activitats o fets importants, etc. el que veieu oportú.
Bon estiu!!

Imma Casals, lectora, bibliotecària i nova amiga...

Carai noies, gràcies! Estem molt contentes! D’aquí uns dies, més respostes!!!

Seguirem aquí...