Llegeixes o què?!

Aquest és un bloc on parlarem sobre lectures i llibres.

dijous, de juny 01, 2006

GRANS tàndems

Katharine Hepburn i Spencer Tracy?, Johnny Weissmuller i Mauren O'Sullivan? O, el que és el mateix, Tarzan i Jane? Richard Burton i Elizabeth Taylor? Paul Michael Glasser i David Soul? O, el que és el mateix, Starsky i Hutch? David Beckham i Victoria Adams? Els de la foto?... Susanna Àlvarez i Anna Toro?

Nooooooo, a nosaltres ens va més l’estil “Germans Marx”, és dir, ser més de dos i prendre’ns la vida de qualsevol manera... mentre no sigui seriosament!

O sigui que prepareu-vos per a una nova edició de Llegeixes o què?!

Per ser més de dos, aquesta vegada comptarem amb la presència de Jordi Puntí, l’home més desitjat -desitjat com a convidat, com a escriptor i sobretot sobretot sobretot com a lector- per aquest GRAN tàndem format per la Su i l’Anna... Fantàstic, no?

Tot això i alguna cosa més us hem preparat a Llegeixes o què?! el proper diumenge 4 de juny de 2006, l’Any del NO-Llibre i la NO-Lectura.

Escolteu-nos! Potser us agrada...

Llegeixes o què?! Tots els diumenges que podem, de 4 a 5 de la tarda, a la sintonia de Ràdio Ciutat de Badalona, al 94.4 de la FM, o per internet (http://www.rcb.es/).