Llegeixes o què?!

Aquest és un bloc on parlarem sobre lectures i llibres.

divendres, de gener 12, 2007

Coses per fer

Les de Llegeixes o què?! us hem preparat una llista d’unes quantes activitats d’aquelles que fan patxoca. Ja sabem que podríem quedar-nos a casa llegint qualsevol llibre dels mooooooolts que tenim pendents, però les de Llegeixes o què?! ens estimem més escampar la boira. A més, confiem trobar-nos amb amics i amigues que un bon dia van ser convidats i convidades de Llegeixes o què?!, el programa de ràdio amb més poc criteri de la radiodifusió mundial...

Curiosament, o no, totes les activitats són pel mateix dia! Us hi apunteu?

- D’Ulisses a “Ulisses”, el cicle de xerrades i lectures en veu alta organitzat pel Gremi de Llibreters de Catalunya, celebra la seva segona edició. Enguany, el tema conductor és l'humor a la literatura universal. El divendres 19 de gener, a /2/4 de 8 del vespre, a Antinous, Mercedes Abad presentarà el llibre d’Eduardo Mendicutti “Yo no tengo la culpa de haber nacido tan sexi”. A la llibreria d’en Josep Vitas (Llegeixes o què?!, diumenge 5 de febrer de 2006, L’Any del NO-Llibre i la NO-Lectura), la literatura i l’humor es faran còmplices.
- A Saltamartí Llibres, el divendres 19 de gener, a les vuit del vespre, hi haurà la presentació d’una plaqueta de Joan Puche que porta el títol d’”Imatges d’arxiu”, dins de la col·lecció la puça del petroli. A la llibreria de la Sílvia i en Gerard (Llegeixes o què?!, diumenge 6 de març de 2005, L’Any del Llibre i de la Lectura), també hi trobareu exposats els quadres dels poemes visuals que formen part del llibre.
- A l’Institut del Teatre –exactament a l’aula S.4.4 (aula doble al pis -4)–, el divendres 19 de gener, a 2/4 de 9 de la nit, es farà la representació d’”En conserva”, obra escrita i dirigida per Marta Buchaca (Llegeixes o què?!, diumenge 22 de gener de 2006, L’Any del NO-Llibre i la NO-Lectura) i interpretada per Anna Alarcón, Sandra Mur i Carla Torres.

Bé, i com ja vam dir un dia: Si ens hi trobem... Parlem-ne, no?

Llegeixes o què?!, un bloc per on passar, llegir, comentar, escriure i somriure...

Ens il·lustra el text d'avui un detall del cartell de l'obra de la nostra estimada Marta...