Llegeixes o què?!

Aquest és un bloc on parlarem sobre lectures i llibres.

divendres, de maig 19, 2006

Alternatives a Llegeixes o què?!

Amics i amigues...

Aquest diumenge no hi ha Llegeixes o què?!

Imponderables de la vida –que no tenen res a veure amb cap retransmissió esportiva– ens impedeixen complir amb la cita que diumenge rere diumenge tenim amb els escoltadors i escoltadores de Llegeixes o què?!

I què podeu fer? No patiu que hem pensat en tot... Aquí van un parell de propostes perquè us entretingueu...

No serà el mateix que escoltar-nos, però pot ser una bona alternativa. O no.

- Alternativa 1: RULLETRA, un joc d’atzar per a lletraferits. Darrera d’aquest joc hi ha en Màrisu Serra (així el van batejar al dossier de premsa del darrer Saló del Llibre) i la seva novel·la Farsa (Premi Ramon Llull 2006).

- Alternativa 2: L’exposició Llegim continua en format digital a Internet. Vam recomanar-vos aquesta exposició en diversos programes, però nosaltres no hi vam anar, és clar. Ara tenim i teniu l’oportunitat de fer una visita virtual a Llegim, l’exposició comissariada per l’escriptora i periodista Ada Castells que ha volgut ser un reconeixement i una celebració de la figura del lector, com a part central de la literatura.

Ja ho diuen, ja... Això de llegir et pot canviar la vida... A nosaltres mateixes ens ha passat! O no.

En tot cas, ens retrobarem amb tots vosaltres, escoltadors i escoltadores de Llegeixes o què?!, el diumenge 28 de maig de 2006, l’Any del NO-Llibre i la NO-Lectura.

Llegeixes o què?! Tots els diumenges que podem, ara i fins a final de temporada, de 4 a 5 de la tarda, a la sintonia de Ràdio Ciutat de Badalona, al 94.4 de la FM, o per internet (http://www.rcb.es/).