Llegeixes o què?!

Aquest és un bloc on parlarem sobre lectures i llibres.

dijous, de març 09, 2006

Uns agraïments

A Llegeixes o què?! parlem de llibres i de lectures, sense gaire criteri, és cert, però tampoc no el necessitem... Des del primer programa vam tenir clar que havíem de convidar-hi persones que li donessin el NIVELL necessari i que ens parlessin de què llegeixen, com, per què...



Després de mantenir-nos un any en antena –sí, som unes freak que fa un any que anem cada diumenge a Badalona a fer un programa de ràdio–, volem agrair a tots els nostres convidats i convidades la seva participació a Llegeixes o què?!

Eva Piquer, Marc Romera, Gerard Remendo, Jordi Díaz, Sílvia Soler, Isidre Sala, Jordi Cerdà, Dolors Udina, Eva Santana, Montserrat Bacardí, Carles Marquès, Eduard Molner, Imma Casals, Josep Duran Vázquez, Joan de la Vega, Marta Monedero, Iván Humanes, Irene Muñoz i Pairet, Marc Rosich, Jordi Galves, Emma Armengod, Agustí Franch, Marta Buchaca, Antoni Clapés, Josep Vitas, Natza Farré, Miquel López, Marina Espasa... GRÀCIES!!!

I com seguim llegint –o no– Llegeixes o què?! us acompanyarà una tarda de diumenge més. Concretament, el proper 12 de març de 2006, Any del NO-Llibre i la NO-Lectura, hem convidat l’Agnès Rotger, editora de Mina (http://www.editorialmina.com/).

No us el perdeu!

Aquest i tots els diumenges, de 4 a ¾ de 5 de la tarda, a la sintonia de Ràdio Ciutat de Badalona, al 94.4 de la FM, o per internet (http://www.rcb.es/).