Llegeixes o què?!

Aquest és un bloc on parlarem sobre lectures i llibres.

dimecres, de febrer 08, 2006

KAFORT!


Us reproduïm aquí mateix dos correus electrònics que “il·lustren” l’esperit de Llegeixes o què?!, aquest programa de ràdio on parlem de llibres i de lectures...

PRESENTADORES (Anna i SU):
Ei,
Estàvem començant a preparar el programa del proper diumenge i com tenim de convidada la Natza Farré (presentadora de "De Llibres"), ens hem connectat a la pàgina web del seu programa...
I què hem descobert? Resulta que el dimarts 7 de març dediquen el programa a la Marisa Madieri i a "Verde agua"!!!
KAFORT! Fins fa dos dies no n'havíem sentit res, d’aquesta autora (això no és estrany!), però ens en parleu vosaltres i properament en parlaran a "De Llibres".
Ai, l’atzar, la vida i la lectura...

CONVIDAT (Antoni Clapés):
Estimades amigues:
KAFORT!!! I més fort, encara: jo mismíssim estic invitat a aquest programa on es parlarà de “Verde agua”! Tot és sortir a Llegeixes o què? i et fas famós.
Avui mateix, a la porta del Corte Inglés una senyora se m'ha abraonat i m'ha demant un autògraf, després d'haver-me escoltat al vostre programa.

CAL AFEGIR RES MÉS? Creiem que no...

Si voleu passar una estona agradable i divertida mentre parlem de llibres i, sobretot, de lectures, teniu una cita amb Llegeixes o què?!, aquest i tots els diumenges, de 4 a ¾ de 5 de la tarda, a la sintonia de Ràdio Ciutat de Badalona, al 94.4 de la FM, o per internet (http://www.rcb.es/).