Llegeixes o què?!

Aquest és un bloc on parlarem sobre lectures i llibres.

divendres, de gener 27, 2006

De Romera a Clapés...

Les de Llegeixes o què?! vam quedar impressionades, aviat farà un any, amb la presència al nostre programa d’en Marc Romera, amic i poeta...

És per això que, en la nostra línia ascendent i espectacular d’aquest 2006, hem convidat aquest proper diumenge 29 de gener un altre poeta, l’Antoni Clapés, que –encara no ens ho acabem de creure– ha acceptat la nostra invitació!!!

Som unes cracks! O no...

Ja ho sabeu, si voleu passar una estona agradable i divertida mentre parlem de llibres i, sobretot, de lectures, teniu una cita amb Llegeixes o què?!, aquest i tots els diumenges, de 4 a ¾ de 5 de la tarda.

Busqueu-nos a la sintonia de Ràdio Ciutat de Badalona, al 94.4 de la FM, o per internet (http://www.rcb.es/).

dimecres, de gener 18, 2006

Convidats i convidades, premiats i premiades


Les de Llegeixes o què?! hem començat molt bé el 2006!!!

Per què?
- Perquè ja l’hem batejat “oficialment” com el NO-Any del Llibre i la Lectura.
- Perquè el nostre primer convidat de l’any va ser l’Agustí Franch, darrer premi Ciutat de Badalona de narrativa amb “Sota la llei de Murphy”.
- Perquè la nostra propera convidada serà la Marta Buchaca, guardonada amb el V Premi de Teatre Joaquim M. Bartrina per “L’olor sota la pell”.

Ja ho veieu, va de premissssssssssssssssssss

No falteu a la cita! Us estem preparant nova edició de Llegeixes o què?!

El diumenge 22 de gener de 2006 ens tornareu a trobar a la sintonia de Ràdio Ciutat de Badalona, al 94.4 de la FM i per internet (http://www.rcb.es/), de 4 a ¾ de 5 de la tarda.

dijous, de gener 12, 2006

Mandra... Nosaltres?

Si! Algun problema?

Les de Llegeixes o què?! no enganyem, som així, unes mandroses!!! Però com ho vam deixar escrit en aquest bloc, ens hem dit... Per què no? Ens hi tornem a posar? Vaaaaaaaaaaaaaaaa!

Us recordem que a Llegeixes o què?! podeu compartir amb nosaltres el llibre que esteu llegint o el que us agradaria llegir, o el que mai no podreu oblidar que heu llegit o el que desitjaríeu no haver començat a llegir mai...

Bé, sigui com sigui, el diumenge 15 de gener de 2006 –el NO-Any del Llibre i la Lectura– ens tornareu a trobar a la sintonia de Ràdio Ciutat de Badalona, al 94.4 de la FM, de 4 a ¾ de 5 de la tarda.

Allà hi serem!

Audiència mandrosa –com nosaltres, és clar–, T’HO PERDRÀS?!
Escolta’ns per internet a http://www.rcb.es/